На Хмельницькій АЕС розпочала роботу комісія АТ «НАЕК «Енергоатом» з перевірки стану культури безпеки

24.04.2024 12:36   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця
22 квітня на Хмельницькій АЕС розпочала роботу комісія АТ «НАЕК «Енергоатом» з перевірки стану культури безпеки під головуванням директора департаменту відомчого нагляду Компанії Олександра Богуна.
 
За словами голови комісії, НАЕК "Енергоатом" розпочинає серію перевірок з культури безпеки у 2024 році саме з Хмельницької АЕС. До складу комісії ввійшли представники філій Енергоатома, котрі працюватимуть на Хмельницькій АЕС впродовж тижня.
 
Під час організаційної наради генеральний директор філії «ВП «ХАЕС» Андрій Козюра наголосив, що безпека – основний пріоритет діяльності НАЕК «Енергоатом» та філії «ВП ХАЕС» зокрема. Олександр Богун, у свою чергу, зазначив: «Культура безпеки – не лише дотримання норм та правил, але й ставлення кожного працівника до виконання своїх обов’язків, адже на АЕС дрібниць не буває».
 
Шляхом обходів виробничих приміщень, інтерв’ю з працівниками та аналізу документації члени комісії зроблять висновки за відповідними напрямками, які й стануть основою узагальненого звіту комісії.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews