На Рівненщині є позитивна динаміка щодо кількості платників податків, які розпочали бізнес, - ДПС

03.06.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Не зважаючи на складні економічні умови у зв’язку із запровадженням воєнного стану в Україні, на Рівненщині спостерігається позитивна динаміка щодо кількості платників податків, що свідчить про активізацію підприємництва.

Зокрема, за січень-квітень поточного року  на облік в органах податкової служби області взято 3063 новостворених платників податків, з яких 2741 – це фізичні особи - підприємці. У той же час у 2024 році 1524 суб’єкта господарювання  припинили діяльність. Тож кількість платників податків, що розпочали бізнес, удвічі перевищує тих, хто таку діяльність припинив.

Всього ж на початок травня на обліку ГУ ДПС у Рівненській області перебуває більше 75,5 тисяч платників, з яких понад 61% - фізичні особи-підприємці.

Звертаємо увагу, що в Головному управлінні ДПС у Рівненській області для оперативного зворотного зв’язку з платниками податків працює Комунікаційна податкова платформа.

Звернення від представників бізнесу та громадськості приймаються на електронну скриньку платформи:  rv.ikc@tax.gov.ua.

Пресслужба ГУ ДПС Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews