У санаторії під Рівним облаштовують новий пляж

19.06.2024 12:52   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Нещодавно у санаторії “Червона калина” ім М. Сивого призначили нового головного лікаря. Ним став Заслужений лікар України Василь Височанський. Донедавна, очільник Здолбунівської лікарні, а віднині за дорученням Світлани Сивої – очолив медичну службу санаторію. Відтак, незабаром у санаторії планують підсилити лікувальну команду, а також розширити оздоровчий спектр послуг та процедур. 

null

Також, саме Василь Височанський напрацьовує дорожню карту підсилення медичних послуг, які надзвичайно важливі для оздоровлення людей в умовах повномасштабного вторгнення росії.

Пише ПроРівне

Біографія Очільника медичної служби Василя Височанського ТУТ

Однак, це не всі зміни, що чекають здоровницю.

Також, активно розвивається пляжна зона та зона активного дозвілля. Команда “Граддор”, за дорученням пані Світлани зараз працює над завезенням нового чистого піску та розміщенням понтону для зручного та безпечного купання на узбережжі санаторію.

null

Також, буде відкрито невелике пляжне кафе з можливістю перекусити під час відпочинку на пляжі. На узбережжі плануються різноманітні розваги для дітей, встановлення гірки, водні атракціони, а також місце для гри у пляжний волейбол. Саме таке проведення дозвілля дозволить емоційно розвантажитись і насолодитись відпочинком.

null

Варто зазначити, майновий комплекс санаторію та земельна ділянка належать державі. Тривалий час тривали суди, щодо незаконного продажу ОП санаторій “Червона калина” росіянину Ярославу Жданю і пов’язаній з ним компанії “Ареджи Ю”. Однак, не погоджуючись з продажем до суду звернулась Світлана Сива і отримала беззаперечну перемогу у двох судових інстанціях. Відтак, вона повернула до роботи колектив санаторію, а також наймає керівний склад, який продовжить справу вбитого сина – Ярослава Сивого.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews