Петро Котін відвідав Південноукраїнську АЕС та провів зустріч з колективом підприємства

28.06.2024 14:27   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Очільник АТ «НАЕК «Енергоатом» Петро Котін з робочим візитом відвідав Південноукраїнську атомну електростанцію, де провів засідання штабу з підготовки до будівництва нових енергоблоків за технологією АР1000 та виробничу нараду за участі керівництва і персоналу ПАЕС.
 
На засіданні штабу були розглянуті питання щодо розміщення енергоблоків Westinghouse Electric Company на вже існуючих майданчиках Хмельницької, Рівненської та Південноукраїнської АЕС, а також на новій локації - Чигиринській атомній електростанції.
 
Під час виробничої наради керівник Енергоатома Петро Котін розповів про основні показники роботи Компанії у цьому році, перебіг ремонтної кампанії, перспективи розвитку вітчизняної атомної генерації та відповів на запитання присутніх.
Того ж дня, керівник НАЕК взяв участь у церемонії відкриття комплексного спортивного майданчика у місті Южноукраїнськ, який був відновлений за підтримки Енергоатома.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews