Електронна карта для ветеранів: серед лідерів її впровадження - Рівненщина

01.07.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит
 

Під час всеукраїнської наради з питань ветеранської політики під головуванням Віце-Премʼєр міністра України Ірини Верещук підсумували реалізацію проєкту Е-Карта послуг для ветеранів і їх сімей. 

Як повідомляють у Рівненській ОДА, Рівненщину назвали лідируючою із впровадження електронної карти. Наразі тут зібрана інформація про майже пів тисячі послуг. Робота з наповнення карти триває, вона оновлюється щодня. На ресурсі можна знайти інформацію щодо медицини, працевлаштування, освіти, юридичної та фінансової підтримки тощо.  

Ознайомитись з Е-Картою можна за посиланням.

Загалом зазначено, що Рівненщина – одна із найсильніших в частині впровадження регіональної ветеранської політики. В області працюють над реалізацією декілька пілотних проєктів соціального, освітнього та спортивного спрямування.

«Це хороший результат синергії в роботі Управління у справах ветеранів Департаменту соцзахисту із громадами Рівненщини. Важлива підтримка і Департаменту цифрової трансформації і суспільних комунікацій. Це чергове підтвердження того, що саме спільними зусиллями ми можемо на належному рівні підтримати наших ветеранів і членів їх сімей» - зауважила заступниця голови ОДА Людмила Шатковська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews