Представники ХАЕС взяли участь у громадських слуханнях

17.07.2024 15:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


16 липня 2024 року в режимі відеоконференції відбулися громадські слухання щодо звіту з оцінки впливу на довкілля планованої діяльності «Будівництво споруд зі з’єднання водойми кар’єру «Чиста вода» з р. Горинь та діючою водоймою кар’єру с. Полянь на території Шепетівського району Хмельницької області».

В обговоренні взяли участь 16 учасників, у т. ч. представники громадських організацій, екологічні активісти, представники суб’єкту господарювання – філії «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом». З боку громадськості надійшли запитання щодо мети та наслідків з’єднання водойми кар’єру «Чиста вода» з р. Горинь та діючою водоймою кар’єру с. Полянь. Вичерпні відповіді громадським активістам надавали фахівці Хмельницької АЕС, зокрема відділу охорони навколишнього середовища. Модерувала обговорення Олена Грицак, заступниця директора департаменту – начальниця відділу оцінки впливу на довкілля Департаменту екологічної оцінки Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

Громадські обговорення проводяться з метою виявлення, збирання та врахування зауважень і пропозицій громадськості до планованої діяльності.

У період воєнного стану в Україні громадські слухання проводяться у режимі відеоконференції, про що учасників попередили на початку громадського обговорення.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews