Переробляють понад півмільйона тонн молока за добу: так працює один із заводів на Рівненщині

18.07.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Компанія ПрАТ «Дубномолоко» має повний цикл виробництва – від заготівлі молочної сировини до виготовлення продукції та її відвантаження зі складу. Про це повідомив заступник голови Рівненської ОДА Олександр Кохан під час робочої поїздки.

«Сучасний завод-сироварня розташований у місті Дубно – це особливе місце, де експертність поєднується з новітніми технологіями. Їхня продукція виходить на ринок під торговою маркою «КОМО». Тут виготовляють 23 види плавленого сиру, 17 твердого та 58 видів упаковок нарізного сиру.  Вдячний за можливість ознайомитися з роботою такого високотехнологічного підприємства. Ця продукція вже завоювала серця багатьох українців і продовжує підкорювати нові ринки», - сказав Олександр Кохан.

Нагадаємо, завод має найсучасніше обладнання для виробництва авторських сирів, усі етапи повністю автоматизовані та стандартизовані. Тут дотримуються найвищих стандартів якості та міжнародного стандарту FSSC 22000, Halal та мають дозвіл експортувати продукцію в країни ЄС. Продукція КОМО представлена на ринку України та експортується у 17 країн світу.

Також він додав, що підприємство за добу переробляє до 550 тонн молока, виготовляє 50 тонн сиру та 24 тонни сухої молочної сироватки. Завдяки новаторським рішенням, інноваційним проєктам, компанія нарощує темпи виробництва і сумлінно сплачує податки. Лише за минулий рік до бюджетів усіх рівнів надійшло майже 70 млн гривень.

Керівництво заводу із заступником голови Рівненської ОДА Олександром Коханом оглядають цех, де розкладені сириНа фото показане зберігання сиру на заводі

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews