Законопроект щодо особливостей управління культурними цінностями та іншими активами готовий до прийняття ВРУ

18.07.2024 20:32   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Законопроект №11280-1 щодо особливостей управління культурними цінностями та іншими активами готовий до прийняття Верховною Радою, - впевнений народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов:
"Правки до законопроекту розглянули сьогодні на засіданні Комітет Верховної Ради України з питань антикорупційної політики за участі заступника голови АРМА - Агентство з Розшуку та Менеджменту Активів Павла Великоречаніна та начальника управління правового забезпечення АРМА Станіслава Костюченка.
 
Нагадаю, документ дозволить запровадити належний спосіб управління арештованими активами у вигляді об’єктів мистецтва Агентством з розшуку та менеджменту активів: для визначення приналежності того чи іншого мистецького твору до об’єкту культурних цінностей залучатиметься Міністерство культури, і на підставі проведених експертиз об’єкти передаватимуться до державних музеїв, архівів або заповідників.
 
Рекомендували Верховній Раді ухвалити законопроект у другому читанні та в цілому".
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews