Літні Олімпійські ігри: спортсмени з Рівненщини вже вирушили до Парижа

24.07.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Двоє спортсменів з Рівненщини вже в Парижі і третій - також на підході. А все тому, що 26 липня розпочинаються ХХХІІІ Літні Олімпійські ігри.

Березнівський стрілець з лука Михайло Усач та велогонщик Олександр Гудима вже в столиці Франції. Третій - борець греко-римського стилю Парвіз Насібов вирушить на змагання сьогодні.

Перед від’їздом, щоб побажати перемоги, до нього на тренування завітала група підтримки -  перший віцепрезидент Асоціації спортивної боротьби України Віталій Коваль, президент федерації греко-римської боротьби України Олег Сазонов, президент Асоціації спортивної боротьби Рівненської області Олександр Ковальчук та президент Федерації греко-римської боротьби Костопільщини Василь Луцовят. 

Нагадаємо, Літні Олімпійські ігри триватимуть до 11 серпня. Михайло Усач та Олександр Гудима – є дебютантами цих змагань. А от Парвіз Насібов на попередніх Іграх виборов срібну медаль.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews