На ХАЕС визначили переможців наукових доповідей серед молодих працівників

02.08.2024 11:28   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

На Хмельницькій АЕС проведено конкурс наукових доповідей серед молодих працівників підприємства. Щороку молодь віком до 35 років має можливість спробувати свої сили й представити на широкий загал свої наукові розробки та ідеї оптимізації виробничого процесу.

Дев'ять працівників Хмельницької АЕС презентували свої роботи у конкурсі, який проводиться за двома напрямами: виробничим та соціально-профспілковим.

Учасників привітав заступник генерального директора з персоналу філії «ВП ХАЕС» Богдан Шмигельський зазначивши: «Хоч переможець буде тільки один, проте поразки навчають нас набагато більшому, ніж перемоги й показують, в якому напрямку потрібно розвиватися. Найцікавіші проєкти ваших доповідей ми будемо намагатися впроваджувати на підприємстві».

Своє бачення виробничої та соціальної тематики представили активні працівники віком до 35 років. Переможцем у виробничому напрямку став працівник електричного цеху Віктор Захарченко з роботою «Роль штучного інтелекту в безпеці та ефективності атомної енергетики». Працівник навчально-тренувального центру Олександр Бянов з темою «Публічні виступи. Мистецтво презентацій» відзначений у соціально-профспілковому напрямку.

Переможці представлятимуть Хмельницьку АЕС у наступному етапі конкурсу, який відбудеться в АТ "НАЕК "Енергоатом".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews