Щоп’ятниці - день вишиванки на ХАЕС(R)

03.09.2024 15:35   Джерело: RvNews
Опубліковано : Вікторія Синиця

популярне


Саме у вишиванках наприкінці кожного робочого тижня можна побачити працівників бухгалтерії філії «ВП ХАЕС» АТ «НАЕК «Енергоатом». Під час повномасштабного вторгнення у підрозділі запроваджено «дрес-код» п’ятниці – вишиванка, яка є символом солідарності та єдності.

«Ідея полягає в підтримці військових, які борються за свободу та незалежність країни від російського агресора і, одягаючи вишиванку, ми демонструємо вдячність за їхню жертовну працю та відданість справі захисту України», - зазначила головний бухгалтер філії «ВП ХАЕС» Алла Мельничук.

Протягом останніх кількох років бухгалтерія активно долучається до благодійних, спортивних та іміджевих заходів Хмельницької АЕС на підтримку Збройних сил України. Кожен працівник підрозділу свідомо підтримує захисників, а також синів, чоловіків та братів своїх колег, які наразі у складі ЗСУ боронять Україну.

У підрозділі розповідають, що на початку повномасштабного вторгнення люди були шоковані, прагнули згуртуватися, показати загарбникам, що їх (так званих «братів») в Україні ніхто не чекає, усі намагалися виразити свої почуття національної ідентичності, приналежності до України, показати що ми усі разом, що підтримаємо Україну, й прагнемо свободи!

Вишиванка – це символ національної гордості, родової пам’яті для кожного українця. Цією ідеєю колектив бухгалтерії прагне показати, що вишиванку можна вдягати не лише на свята, але й у звичний будній день, адже у такий складний час українці повинні показувати свою міць та згуртованість.

Отож, колектив бухгалтерії запрошує інші підрозділи та колективи підтримати їхню ідею та вже цієї п’ятниці одягнути вишиванку!

null
 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews