Роман Іванісов: Верховна Рада звернулася до країн G7 щодо зняття обмежень на використання зброї західного виробництва на території рф

03.09.2024 16:17   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини

Народний депутат від Рівненщини Роман Іванісов розповів про перший день 12 сесії українського парламенту:

"Одразу проголосували звернення до країн G7 щодо посилення військової допомоги Україні та скорочення строків надходжень, зняття обмежень на використання зброї західного виробництва на території рф, прискорення процесу надання Україні систем ППО, консолідації зусиль у відновленні об’єктів енергетичної інфраструктури тощо.

За основу проголосовано законопроект №11417 щодо збільшення видатків у бюджеті цього року на 500 млрд грн. на сектор безпеки і оборони.

Законопроектом №11507 включили до складу ЗСУ окремий рід сил – Сили безпілотних систем (прийнято в цілому). Також у першому читанні ухвалили законопроект №11379-д щодо проходження військової служби під час мобілізації особами, які не досягли 25-річного віку. Документ передбачає надання відстрочки від призову на військову службу під час мобілізації військовозобов’язаним до 25-річного віку, які були визнані обмежено придатними за станом здоров'я у воєнний час до червня 2024 року."

#Іванісов #народнийдепутат #округ153 #Рівненщина #Верховна_Рада #антикорупційний_комітет


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews