Роман Іванісов: ВРУ прийняла низку законопроектів, важливих для міжнародних зобов’язань та інтеграції у ЄС

19.09.2024 16:30   Джерело: RvNews
Опубліковано : Новини Рівненщини
Народний депутат України від Рівненщини, член комітету ВРУ з питань антикорупційної політики Роман Іванісов про робочий тиждень українського парламенту:
 
"Цей сесійний тиждень відзначився прийняттям низки законопроектів, важливих для України в частині міжнародних зобов’язань та інтеграції у ЄС.
 
Зокрема, сьогодні в цілому ухвалили законопроекти:
- №11063-д про вдосконалення роботи Державного аграрного реєстру та розширення кола користувачів (на меті - прозоре отримання дотацій фермерами та сільгоспвиробниками);
 
- №5819 про рейтингування (приведення діяльності рейтингових агентств України у відповідність з європейськими практиками та стандартами діяльності рейтингових агентств);
 
- №11474 про особливості продажу пакетів акцій, що належать державі у статутному капіталі банків;
- №10143 - про внесення змін до Кодексу України з процедур банкрутства та інших законодавчих актів України щодо імплементації Директиви Європейського парламенту та Ради Європейського Союзу 2019/1023 та запровадження процедур превентивної реструктуризації.
 
Окрім цього, ухвалено важливий законопроект №11057, який зобов’язує будівельні компанії обовʼязково публікувати на Prozorro кошториси з конкретними цінами будівельних матеріалів.
 
Також у першому читанні прийняли законопроект №10044-д про реформу Рахункової палати.", - повідомив Роман Іванісов.
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews