На Рівненщині - завдяки Укрпошті - можна безкоштовно замовити ліки

04.10.2024 11:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Медзасоби та ліки вже можна замовити телефоном й отримати їх безкоштовно поштою. Такою послугою «Укрпошта. Аптека» впродовж двох місяців вже скористалися 250 осіб. Про це повідомив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Загалом в області працює по доставці ліків 97 пересувних та 189 стаціонарних відділень з листоношами. Отримати медикаменти за програмою «Доступні ліки» можна безкоштовно або з частковою доплатою. А доставка Укрпоштою цілком безоплатна», - розповів Сергій Подолін. 

Нагадаємо, цей проєкт, який ініціював Президент України, спрямований на те, аби в українців була можливість отримати доступ до аптек, передусім у населених пунктах, де ті відсутні, а також доступ до ліків, яких може не бути в найближчій аптеці, а також забезпечити доступ до медикаментів за програмою «Доступні ліки».

Як замовити ліки?

З електронним рецептом зверніться до контакт-центру Укрпошти за номером 0 800 300 545 та слідкуйте підказкам у голосовому меню. Після сформованого замовлення клієнту буде надіслано посилку до найближчого відділення.

Щойно посилка буде готова до видачі, замовник отримає смс-повідомлення.

Пресслужба Рівненської ОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews