Майже три десятки добровольчих пожежних команд Рівненщини отримали нове обладнання для боротьби з вогнем

14.10.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

На Рівненщині передали обладнання для 27 добровільних пожежних команд, які створені в сільській місцевості. Сертифікати на отримання вручив перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін.

«Це захисні костюми, каски, рукавиці та первинні засоби пожежогасіння та оповіщення. Нагадаю, на Рівненщині працює 80 таких добровільних команд, де залучено понад 200 осіб. Додаткова потреба по області – ще 30», - сказав Сергій Подолін.

обладнання для пожежогасінняСергій Подолін розглядає обладнання

Також він додав, що у період воєнного стану, поки чоловіки захищають державу, жінки активно долучаються до цієї ініціативи. Так, у Великоомелянській громаді працює єдина в Україні жіноча дружина у складі 21 доброволиці. А у Шпанівській ТГ несуть варту 5 пожежниць.

Нагадаємо, що усе необхідне обладнання було передано громадам в межах Всеукраїнського проєкту з підвищення рівня безпеки у співпраці Рівненської ОДА з Головним управлінням ДСНС України Рівненської області, Рівненською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України та ГО «Асоціація добровільних пожежних команд України».

Пресслужба РівнеОДА


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews