Безкоштовні послуги в Рівненській обласній стоматполіклініці: наскільки вони популярні серед військових та ветеранів

16.10.2024 09:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

У Рівненській обласній стоматологічній поліклініці РОР послугами планової стоматології та зубопротезування скористалися понад 200 військовослужбовців. На сьогодні, 222 захисники пройшли лікування, більшість з них отримали планову стоматологічну допомогу.

Раніше ми повідомляли, що в липні обласна стоматполіклініка уклала договір з Національною службою здоров’я України (НСЗУ), який дозволяє надавати безкоштовні послуги стоматологічного лікування та зубопротезування для окремих категорій військових. Раніше, з травня, медичний пакет стосувався лише зубопротезування. Держава встановила граничну суму на одну людину – 24 952 грн.

Цей пілотний проєкт, який триватиме до кінця листопада, охоплює учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та військовослужбовців, які ще не отримали статусу УБД, але продовжують виконувати бойові завдання. Після завершення пілотного проєкту в Уряді вирішуватимуть, в якому форматі він продовжиться.

Окрім того, за кошти обласної профільної програми, цього року зуби пролікували 61 захиснику на загальну суму 700 тис. грн.

Пресслужба Рівненської обласної ради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews