День перезапуску серця: як він пройшов у Рівному (ФОТО)

17.10.2024 08:12   Джерело: RvNews
Опубліковано : Олекса Мирожит

Вчора у рамках всесвітнього Дня перезапуску серця (Restart a Heart Day), у центрі Рівного провели практичний тренінг з надання серцево-легеневої реанімації. Захід організувала Всеукраїнська рада реанімації за підтримки інструкторів навчально-тренувального відділу Рівненського обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Біля ТРЦ «Злата Плаза» кожен охочий міг під наглядом сертифікованих інструкторів спробувати провести базову серцево-легеневу реанімацію на спеціальних манекенах. Близько сотні рівнян взяли участь у цьому заході, випробувавши свої вміння. 

Мета заходу - привернути увагу до важливості навчання базовим навичкам реанімації. За словами організаторів, своєчасна допомога у випадку зупинки серця може врятувати людині життя, тому учасникам рекомендували пройти повноцінні курси з надання першої допомоги.

Пресслужба Рівненської облради


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews