86 рівненських ОСББ отримають гроші на ремонт і благоустрій

26.03.2016 09:53   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Фото з відкритих джерел

популярне


86 рівненських ОСББ отримають цьогоріч кошти з бюджету на реалізацію своїх проектів в рамках впровадження заходів Муніципальної програми сталого розвитку. Обирали ОСББ під час засідання дорадчого комітету.

Як розповів заступник міського голови Рівного Сергій Васильчук, наразі на фінансування цієї програми передбачено 20 мільйонів гривень із бюджету міста.

- Проте вже в другому півріччі за рахунок перевиконання бюджету суму планують збільшити приблизно до 25 мільйонів гривень. Кожне ОСББ отримає кошти на реалізацію свого проекту. Для цього головам об'єднань співласників багатоквартирних будинків потрібно зібрати всі необхідні документи та подати їх у визначений термін. Обрання виконавців робіт проводитиметься на конкурсній основі. Так, на один вид робіт має бути зарпропоновано не менше трьох виконавців, з-поміж яких і обиратимуть найкращу пропозицію, - каже Сергій Васильчук.

Ознайомитися із списком ОСББ, які отримають фінансування на реалізацію своїх проектів, можна буде вже в понеділок, 28 березня.

Нагадаємо, у рішенні Рівненської міськради "Про внесення змін до Муніципальної програми сталого розвитку" передбачається, що кошти із міського бюджету для будинків ОСББ мають покривати 80, 75 або 70%  вартості робіт, решту суми мають зібрати мешканці.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews