Сидорук Анатолій

Сидорук Анатолій

помічник-консультант Народного Депутата України

Анатолій Сидорук: "Брехлива влада дістала українців до печінок"

28.11.2016 10:36   Джерело: RvNews
Автор : Сидорук Анатолій

Усі гучні заяви влади про непримиренність до корупції, фейкові затримання високопосадовців-хабарників, грізні погрози глави держави на адресу маститих «розбійників з великої дороги» виявилися театралізованою комедією, за ширмою якої політично-олігархічна верхівка безцеремонно обкрадає Україну.

 

Із часу Революції гідності обіцяне новоспеченими «батьками нації» заслужене покарання не спіткало жодного можновладного хапугу ні з банди Януковича, ні з близького оточення нинішнього Президента. А новітні «слуги народу», на наших очах награбувавши нечувані статки, втерли носа навіть одіозно ненаситним азаровим, пшонкам і арбузовим. Де ж тоді справедливість, де правда?!

 

А ні на йоту не вірячи більше солодким обіцянкам влади, Громадсько-політичний рух Валентина Наливайченка «Справедливість» оголосив корупціонерам і казнокрадам рішучу війну. Наш лідер, незважаючи на неймовірний спротив, через Печерський районний суд Києва таки змусив Генеральну прокуратуру України розпочати кримінальне провадження за фактом скоєння тяжких злочинів, пов’язаних із використанням офшорів, в яких обгрунтовано підозрюються високопоставлені представники чинної влади. А позаминулого тижня понад дві тисячі активістів «Справедливості», пройшовши крізь виставлені владою щільні поліцейські кордони, дісталися до Адміністрації Президента. Передавши главі держави звернення-вимоги покарати пройдисвітів, Валентин Наливайченко зареєстрував і залишив у президентській приймальні 300 томів заяв від українців, які вважають себе потерпілими від «офшорних» дій влади. Серед тисяч позовів, надісланих з усі куточків України, – 368 заяв рівнян, що написані під час акції «Офшори знищують Україну!».

 

Рух «Справедливість» висловив главі держави категоричні вимоги українців, які кажуть рішуче «ні!» корупції при владі та розкраданню України через виведення капіталів у офшори. Ми категорично наполягаємо на об’єктивному розслідуванні справи щодо володіння високопосадовцями України, в тому числі з найближчого оточення Порошенка, Гонтаревої, Кононенка та інших його бізнес-партнерів, нелегальними офшорами. Вимагаємо арештувати кошти на цих рахунках і повернути їх в Україну.

 

Час марних сподівань минув. Нинішня політично-олігархічна верхівка, яка прийшла до влади на хвилі народного піднесення і довіри, безжалісно розтоптала надії на краще життя ошуканих і обкрадених нею людей. Вона цинічно зрадила ідеали Майдану, поглумилася над усім українським народом! Настав час діяти. Рух «Справедливість» не заспокоїться, доки корупціонери та офшорники не будуть покарані, а награбовані ними мільйони не будуть повернені державі.

 

Анатолій СИДОРУК,

керівник обласного Громадсько-політичного руху Валентина Наливайченка «Справедливість»


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews