Авто в кюветі - дві смерті на Рівненщині

27.02.2016 13:06   Джерело: /www.0362.ua
Опубліковано : Семен Палій

Учора, 26 лютого, близько 15.30 години на заокругленій ділянці автодороги Київ-Чоп поблизу села Птича Дубенського району автомобіль «Toyota Camry» з'їхав у кювет. Унаслідок ДТП загинули дві людини.

Правоохоронці встановили, що 37-річна жителька міста Гомель, громадянка Республіки Білорусь, керуючи автомобілем, не справилась з керуванням та з'їхала в кювет.

Від отриманих травм водій загинула на місці пригоди. 43-річну пасажиркуу тяжкому стані доставили до реанімаційного відділення Дубенської центральної районної лікарні. Однак отримані тілесні ушкодження виявилися несумісні з життям та вона померла.

Іноземці в’їхали на територію України 10 лютого через пункт контролю "Виступовичі" у Житомирської області. Обидві жінки проживали у Гомелі.

За фактом порушення правил дорожнього руху відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.Авто в кюветі - дві смерті на Рівненщині (фото) - фото 1Авто в кюветі - дві смерті на Рівненщині (фото) - фото 1Авто в кюветі - дві смерті на Рівненщині (фото) - фото 1

     

Відділ комунікації ГУНП в рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: /www.0362.ua