«Чи будуть комунальні підприємства Рівного публічними?»

12.08.2016 08:57   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Сьогодні, 12 серпня у п’ятницю о 12:00 год. в конференц-залі готелю «Мир» (вул.Міцкевича,32) відбудеться круглий стіл з обговорення проекту рішення міської ради про визначення Порядку інформування про діяльність комунальних підприємств та Переліку інформації про діяльність комунальних підприємств, яка підлягає обов’язковому розміщенню на офіційному веб-сайті Рівненської міської ради в мережі інтернет.

В круглому столі візьмуть участь:

Депутати Рівнеради: Олександр Курсик, Святослав Євтушенко, Анатолій Лащук, Олександр Довжаниця, Богдан Гапяк, Назарій Поліщук, Олег Карпяк, представники управлінь транспорту і зв’язку та житлово-комунального господарства, Зиль Володимир – голова ГО «Центр»Сівітас», координатор проекту «Публічність комунальних підприємств обласних центрів Західної України як механізм протидії корупції» в Рівненській області, а також експерти, громадські активісти.

 

Цього разу під час круглого депутати Рівнеради матимуть змогу внести свої пропозиції до проекту рішення, а також найактивніші з них визначать, яким чином цей проект доопрацьовуватимуть та зареєструють у Рівнераді.

 

5 серпня громадськими активістами в Рівному вже було презентовано аналіз публічності комунальних підприємств за 20 індикаторами, які співпадають з новими вимогами Закону України № 1405 Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо управління об’єктами державної та комунальної власності».

 За результатами дослідження громадські діячі та експерти підготували письмову пропозицію що потрібно зробити Рівнераді для підвищення рівня публічності комунальних підприємств Рівного.

 

 Контактна особа: Володимир Зиль, ел. пошта – center.civitas@gmail.com, тел.0966062283

 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews