Максим Коломис

Максим Коломис

журналіст, телеведучий, RvNews

І де ви побачили декомунізацію?!

Щоб розібратися з реальною кількістю ветеранів в українських Кабміну та ВРУ немає політичної волі чи банальних навиків арифметики?

10.05.2017 18:16   Джерело: RvNews
Автор : Максим Коломис

   Й гадки не мав, що під ветеранів можна дерибанити гроші в таких захмарних обсягах. Оцінити масштаб зміг лише завдяки аналітиці експерта Українського Інституту Майбутнього Ігоря Тишкевича, де отримав відповідь на питання, що давно витало в повітрі, а скільки ж, власне, у нас реально ветеранів Другої Світової?

 

 

   Так ось. При тому, що загалом в Україні тих, хто за віком теоретично міг би встигнути повоювати бодай в 1945-му, лишилося не більше 65 тисяч, одноразову виплату до святкової дати отримує 246 тисяч чоловік (від 1200 до 3500 грн.)! Як результат, отримуємо пере виплату з держбюджету (це без місцевих бюджетів!) у розмірі 130 млн. грн..!

 

   

   Загалом же на разові виплати цьогоріч Кабмін передбачив 882 мільйони гривень на допомогу учасникам Другої світової війни. Щоб розібратися з реальною кількістю у Кабінету міністрів та Верховної Ради немає політичної волі чи банальних навиків арифметики?

 

 

   На сайті київської організації ветеранів вказують, що в Україні на обліку значиться 2 080 060 (!!!) учасників війни. Чому ж саме стільки, а не скромні 65 тисяч (а за іншими джерелами, на жаль, живих учасників війни нараховують і взагалі 40 тисяч)?

 

 

   Ігор Тишкевич пише: «Згідно чинної постанови Кабміну, ветеранами війни сьогодні зокрема є також і:

 

 

  • Учасники бойових дій в Західній Україні, Білорусі, Латвії та Литві – так-звані борці з бандитизмом. Тобто ті, ХТО ЗНИЩУВАВ АНТИРАДЯНСЬКЕ ПІДПІЛЛЯ ТА ПАРТИЗАНСЬКИЙ РУХ (УКРАЇНСЬКА ПОВСТАНСЬКА АРМІЯ, ЧОРНЫ КОТ і БВА в Білорусі, ЛІСНІ БРАТИ в Литві і т.д.)

 

  • Учасники «визвольного походу» в Західну Білорусь та Україну в 1939 р., коли робітничо-селянська червона армія В СОЮЗІ З НАЦИСТСЬКОЮ НІМЕЧЧИНОЮ РОЗДІЛИЛА ПОЛЬЩУ.

 

  • Учасники придушення антирадянського повстання у Будапешті в 1956 – ті самі, хто з танків розстрілювали житлові будинки.

 

 

  • Учасники бойових дій у Північній Кореї в 1950-53 р.р. Тоді радянська армія (якої в Кореї «нє била» так само, як нині на Донбасі) ВОЮВАЛА ПРОТИ МИРОТВОРЧОГО КОНТИНГЕНТУ ОРГАНІЗАЦІЇ ОБ’ЄДНАНИХ НАЦІЙ!

 

  • Учасники бойових дій в Камбоджі 1970 року, в результаті яких до влади остаточно прийшли червоні кхмери, які ЗНИЩИЛИ 2,75 МІЛЬЙОНІВ ЛЮДЕЙ!

 

  • Учасники придушення повстання в Чехословаччині 1968 року і подальшої окупації цієї держави.

 

     Вся ця публіка іще донедавна маршувала 9 травня вулицями більшості УКРАЇНСЬКИХ міст, а тепер продовжує скромно отримувати УКРАЇНСЬКІ пенсії та матеріальну допомогу… Вам іще десь ввижається декомунізація?

 

 

     За таких умов УКРАЇНСЬКИМ Уряду та Верховній Раді просто не можливо не ініціювати та проконтролювати верифікацію усіх ветеранських виплат! Їх вже наступного року мають отримувати не замасковані відкриті вороги нашої незалежності, а виключно і тільки реальні ветерани, в тому числі і ті молоді хлопці, які пройшли зону АТО і врятували, а багато хто продовжує рятувати Україну від агресії, розвалу та повномасштабної війни.

 

 

   

 

   Тим більше, що для 19-річних хлопців, які заради нашого з вами мирного неба ризикували власним життям платники податків не пошкодують бюджету, який наповнюється саме завдяки НАМ З ВАМИ! Те ж саме стосується також і допомоги родинам загиблих героїв…


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews