Керівник фіскальної служби Рівненщини Зайцев про обшуки в кабінеті

21.09.2016 11:35   Джерело: ZIK
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Учора ввечері керівник управління Державної фіскальної служби в Рівненській області Дмитро Зайцев провів брифінг і розповів про обшук у його кабінеті.

Про це інформує власкор IA ZIK.

«До мене в кабінет зайшли представники внутрішньої безпеки ДФС у Рівненській області та представники Генеральної прокуратури, пред’явили мені постанову на обшук ряду приміщень ДФС у Рівненській області. Як законослухняний громадянин, я надав дозвіл. Вони оглянули всі кабінети, провели обшуки. У мене особисто були вилучені кошти, які зберігалися в барсетці. Я дав покази в якості свідка. Надіюся на неупереджене розслідування. Я на місці, виконую обов’язки. Можливо, керівництво ДФС вирішить питання про відсторонення на період розслідування даного кримінального провадження, але це вже буде їхнє рішення. Ніякого хабара тут не було. Ніхто з працівників ДФС не затриманий. Ніякого звинувачення не пред’явлено», – наголосив Дмитро Зайцев.

Як ми вже повідомляли вчора, одного з керівників головного управління Державної фіскальної служби у Рівненській області викрила на хабарництві Служба безпеки України спільно з внутрішньою безпекою ДФС та Головним слідчим управлінням ГПУ. Про це повідомив прес-центр СБ України. За їхніми даними, високопосадовець систематично одержував гроші з підприємців за сприяння у відшкодуванні податку на додану вартість. Зокрема, за безперешкодне відшкодування ПДВ з держбюджету він отримав 238 тис. грн від підприємства, що займається експортом деревини. До корупційної діяльності зловмисник долучив родичів – посередником виступала його сестра, а гроші перераховувалися на рахунок дружини.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Тривають слідчі дії.

Як прокоментували власкору IA ZIK у прес-службі управління СБУ в Рівненській області, операцію проводили їхні столичні колеги. Місцеві працівники СБУ брали в ній участь у технічному плані. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ZIK