Маріупольських школярів приймають рівненські школи

08.12.2016 09:48   Джерело: 7 днів
Опубліковано : Степан Ромашкін

Учнів з Маріупольського міського ліцею радо приймають у Рівненському НВК № 12. Дванадцять школярів гостюють у сім’ях вихованців навчального закладу.

До Рівного школярі з Донеччини приїхали 5 грудня і гостюватимуть до цієї суботи. За словами директора Рівненського НВК № 12 Вікторії Лагодюк дітей запросили, аби налагодити дружні зв’язки між однолітками зі східних і західних областей.

 

– Делегацію учнів та вчителів Маріупольського міського ліцею зустріли в понеділок, – розповідає Вікторія Лагодюк. – Ми провели для них екскурсію нашою школою. Вони за ці дні вже побували у нас на уроках, відвідали цікаві пізнавальні заходи: засідання ШЕК «Ти маєш право на життя. Ти маєш право не бути жертвою війни», майстер-клас «Виготовлення новорічних сувенірів», експрес-гру «Порушення прав у казках», годину історичної пам’яті, тренінг на тему «Загальні права людини» та пішохідну екскурсію нашим містом «Рівне вечірнє».

 

Маріупольські школярі також побували в музеї «Просвіти», де юним гостям розповіли про культуру Рівненщини, наші традиції та звичаї. Відвідали гості зі сходу й Рівненський драмтеатр, зокрема виставу «Сватання на Гончарівці».

Кожен день перебування маріупольських школярів у Рівному насичений цікавими та захоплюючими подіями. Вчора вони відпочивали і водночас удосконалювали свої спортивні здібності. Відвідали басейн, де для них тренери з ДЮСШ №3 провели майстер-клас з плавання. Цього ж дня школярі з Донеччини відпочили в РЦ «Хутір», де грали в боулінг.

Попереду юних гостей чекають ще не менш насичені цікавими подіями дні. В один із них вони відвідають зоопарк та інші цікаві місця, якими славиться наше місто.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: 7 днів