На Рівненщині хочуть купити медобладнання через тендер

30.12.2016 09:37   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

На Рівненщину планують закупити надсучасні медичні апарати. Частина з яких буде працювати у новому кардіологічному центрі в обласній клінічній лікарні. Аналогічний центр група консультантів проекту Світового банку пропонує відкрити і на Поліссі, у Сарнах, пише «Північ-інфо».

 

Рівненське обласне управління охорони здоров’я вже оголосило тендер на закупівлю медичного обладнання. Серед іншого планують закупити ангіограф, дизель-генераторну установку, кардіо-васкулярний ультразвуковий сканер, дефібрилятор, електрокардіограф тощо.

«Формуючи перелік необхідного обладнання, ми намагалися, щоб наші пацієнти могли отримати максимально широкий спектр послуг на базі обласної лікарні. І щоб пацієнтам не доводилося шукати допомоги в інших областях». – розповів начальник обласного управління охорони здоров’я Юрій Осіпчук.

 

Розкриття пропозицій відбудеться вже у наступному році, 27 лютого.

«Група консультантів матиме півтора місяці для вивчення усіх пропозицій, складання оціночного звіту та його затвердження в Києві. Лише після того, як буде дотримана вся процедура, управління зможе підписати угоду про поставку цього обладнання»,

– зазначив керівник групи консультаційної підтримки проекту Світового банку на Рівненщині Сергій Рибачок.

 

Медичний проект Світового банку розпочнуть втілювати з північних районів. Окрім закупівлі сучасного медобладнання, планують придбати автомобілі швидкої допомоги, реконструювати лікарські амбулаторії та ФАПИ у всіх районах області та підвищити фаховий рівень лікарів на місцях.

За матеріалами групи консультаційної підтримки проекту Світового банку на Рівненщині


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews