На Рівненщині оберуть "Кращу книгу"

12.01.2017 08:40   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Обласна універсальна наукова бібліотека традиційно проводить конкурс «Краща книга Рівненщини».

Пропонують голосувати за кращі книги 2017 року в шести номінаціях:«Краще історико-краєзнавче видання», «Краще довідкове видання», «Краща поетична збірка», «Краще прозове видання», «Краще видання з мемуаристики та документалістики», «Кращий літературний дебют». Крім того, в обласній бібліотеці для дітей можна визначитися із «Кращим виданням для дітей», а в обласній бібліотеці для молоді – з «Кращим виданням для юнацтва та молоді».

 

- Також опитування відбуваються по всій області в районних та міських бібліотеках. Лише журі обирає переможців у номінаціях «Краще художнє оформлення книги», «Краще поліграфічне видання», - розповіла заступник директора комунального закладу «Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека» Олександра Промська.

Обрати кандидатів на перемогу у кожній з номінацій можна проголосувавши на сайті бібліотеки або заповнивши спеціальну анкету в будь-якому з відділів книгозбірні.

Попередні результати голосування будуть оприлюднені в березні на сайті бібліотеки. Офіційне оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбувається щороку 23 квітня – у Всесвітній день книги та авторського права.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews