На Рівненщині просять збудувати новий навчальний заклад

19.12.2016 12:46   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


За участю депутатів обласної ради - членів постійної комісії з питань гуманітарної політики проведуть нараду з вирішення проблемної ситуації, яка склалася навколо Цепцевицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сарненського району. Таку пропозицію озвучив заступник голови Рівненської обласної ради Олексій Бучинський. Він наголосив, що потрібно невідкладно з’ясувати всі обставини, що перешкоджають будівництву нової школи у селі Цепцевичі, де рівень народжуваності чи не найбільший в Україні. Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної ради.

 

Розповіла про проблему депутат обласної ради, директор Цепцевицької ЗОШ І-ІІІ ст. Сарненського району Людмила Мариніна під час засідання постійної комісії з питань гуманітарної політики.

 

-У нас 725 учнів навчаються з 8.00 до 20.40, а проектно-кошторисна документація на нову школу з невідомих причин за два роки досі не виготовлена, - бідкалася Людмила Мариніна.

Проведення такої наради за участю представників районної влади, структурних підрозділів облдержадміністрації також підтримав начальник профільного управління Григорій Таргонський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews