На Рівненщині відбувається міжнародний турнір з боксу

26.08.2016 15:44   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

У Вараші проходить 30 Всеукраїнський відкритий турнір з боксу присвячений 20 річчю ДП НАЕК «Енергоатом». На ринзі за перемогу бореться 72 боксери. Тут представлені Київ Ужгород, Бровари, Чернівці, Івано-Франківськ, Вараш, Білорусь, Молдова, Чернігів, Хмельницький, Полтава, Херсон, Кропивницький, Запоріжжя, Миколаїв, Рівне. Також привезли змагатися збірну Україну з боксу чоловіків до 22 років.
Честь Рівненщини на змаганнях захищає 17 спортсменів.
За перемогу на турнірі спортсмени отримають звання майстра спорту.
Боротьба проходить у 10 вагових категоріях.
-Цей турнір ювілейний і ми доклали чимало зусиль, щоб він відбувся. – каже президент обласної федерації боксу Володимир Соколовський. – Таких змагань в Україні є небагато. Окремо хочеться подякувати нашим спонсорам. Ці змагання дають молоді майбутнє. У свій час тут починали свою спортивну кар’єру олімпійські чемпіони та боксери професіонали, такі як Володимир Кличко.
- Рівненська АЕС завжди підтримує спорт. – каже генеральний директор ВП «РАЕС» Пвло Павлишин. – У нас на балансі чимало і секцій і змагань. Бокс для дуже важливий. І сподіваюсь, що в нас і надалі вистачатиме сил підтримувати різні соціальні та спортивні проекти.
Фінішують змагання 28 серпня.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ