На Рівненщині затримали 32-річного вбивцю

07.09.2015 20:32   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Шостого вересня близько 21-ї години 46-річний житель Здолбунова повідомив міліцію, що у власному гаражі виявив тіло чоловіка з тілесними  ушкодженнями потиличної та тім’яної ділянки голови.

 

Правоохоронці встановили особу загиблого, ним виявився 41-річний житель Здолбунова, який мешкав у будинку неподалік від гаражного приміщення, у якому виявили його тіло. Згідно з висновком судово-медичної експертизи смерть настала внаслідок відкритої черепно-мозкової травми.

 

Уже за кілька годин міліціонери затримали зловмисника, ним виявився 32-річний сусід загиблого. Напередодні померлий, затриманий, власник гаража та ще один місцевий житель розпивали спиртні напої. Добряче вживши алкоголю, потерпілий та його 32-річний знайомий почали сперечатися через спиртне. У ході конфлікту зловмисник схопив металевий молоток та двічі вдарив свого опонента по голові. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події, а нападник, залишивши знаряддя вбивства у гаражі, пішов додому.

 

— За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України, – повідомив заступник начальника УМВС України в Рівненській області Володимир Голубош. – Зловмисника затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання Рівненського міського відділу міліції. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру та обрання міри запобіжного заходу. Згідно із
санкцією статті йому загрожує позбавлення волі на строк до 15 років.

 

Затриманий вже не вперше потрапляє у поле зору правоохоронців, він тричі притягувався до кримінальної відповідальності за нанесення тілесних ушкоджень, наругу над могилами та незаконне зберігання вогнепальної зброї.


СЗГ УМВС України
в Рівненській області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне