Національна гвардія в нічному клубі «Адреналін» в Сарнах била людей.

01.08.2016 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій
 
У Сарнах біля нічого клубу «Адреналін» працівники Національної гвардії побили людей. Як повідомляє поліція Рівненщини, п’ятьом особам була надана медична допомога. 
 
 
Силовики, щоб їх не розпізнали, вдягли на себе балаклави. Як зазначає нардеп Сергій Євтушок, побоїще супроводжувалося криками: «Слава беркуту». 
 
Ось що він пише на своїй сторінці в facebook:
 

Це пару годин тому в місті Сарни, що на Рівненщині, беркутята "трішечки" "розвіялися" в нічному клубі "Адреналін".

Що правда, це беркут, який інтегрований в нацгвардію. Це не перший випадок їхнього махновського розгулу, який супроводжувався вигуками слава беркуту.

Є постраждалі в лікарні з побитими головами. ( говорять, били підряд і дівчат в тому числі).

Палки, які валяються після побоїща, зірвані із забору військової частини, де тимчасово проживає цей підрозділ.

Регіон не спокійний, але влада так діяти не повинна!

Вважаю, що ситуацію негайно має врегулювати найвище керівництво нацгвардії. Не має бути в її рядах такої сволоти, яка забігає в масках в нічний клуб і без розбору калічить всіх, хто попадає під руку."

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1052322041519358&id=100002247157326

 
 
За його словами, це вже не перший випадок безчинства колишніх працівників «Беркуту». Вони несуть службу у військовій частині, яка знаходиться неподалік.  
 
Зі слів очевидців, працівники поліція були п'яні. 
Слід додати, що ранком того ж дня місцеві жителі, обурені такими вничками нац гвардії, влаштували акцію протесту біля КПП війскьової частини, де знаходяться "блюстітєлі порядку".
Сарненчани закликали вийти нічних героїв до них поспілкуватись, проте колишні беркутівці чомусь не захотіли скористатись пропозицією.
Щоб не розпалювати ситуацію далі, на місце акції прибув прокурор та привселюдно "серйозно" говорив із омандиром частини, а також сказав, що на всіх учасників будуть відкриті кримінальні провадження. Слід також зазначити, що журналісту RvNews-Rv.ua, що був на місці подій, військові тієї ж частини в один голос говорили, що Національна Гвардія не на жарт надокучила і самим військовим своїми неодноразовими витівками на порушення дисципліни.
Ось так наша відважна Національна гвардія оберігає спокій в краю Сонячного Каміння.
 
 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews