Рівне прийматиме Кубок Європи зі стронгмену

22.08.2016 17:45   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сьогодні на прес-конференції Василь Вірастюк, Сергій Конюшок та Олександр Нестерук презентували "Rivne Open Cup" зі стронгмену. Змагання заплановані на 27 серпня. Стартуватимуть вони о 14.00.

Змагатимуться на майдані Незалежності шестеро українців та двоє запрошених іноземних гостей. Серед наших богатирів визначатимуть найсильнішого Олексій Новіков, Руслан Петруня, Віталій Міхеєв, Андрій Бурштин, Віталій Герасимов. Стосовно шостого учасника, точно не відомо хто саме змагатиметься, але це буде Володимир Рекша або Володимир Климко. Також до Рівного із Литви завітає Відас Блекайтіс та поляк Рафал Кобиляш.

-Ми старалися, щоб на майданчику була "заруба" - каже очільник федераціїх стронгмену України Сергій Конюшок. - Іноземні гості створять достойну конкуренцію нашим хлопцям. Буде дуже нелегко. Ми старалися зробити змагання цікавими.

Головним суддею етапу Кубку Європи буде добре знаний Василь Вірастюк.
-Всі спортсмени добре підготовлені. - каже Василь Вірастюк. - З дистанції можуть учасники зійти тільки через травму. Сподіваюсь таких не буде. Для того це і змагання, щоб було важко.

Боротимуться за перемогу учасники змагань в шести вправах: 1 естафета (перенос коромисла та мішків на дистанцію 20 метрів), 2 естафета (підіймання колоди вагою 140 кг та підйом гирі вагою 80 кг), фермерська прогулянка (валізи вагою 140 кг), фінгерс (перекидання труби вагою 300 кг) ще одна естафета (перекидання колеса вагою 360 кг та підтягування санів) та кулі Атласу.

Окрім цього, в перервах між вправами, у стронгмені зможуть спробувати себе і пересічні рівняни.

Орагнізатори запрошують всіх рівнян відвідати спортивне дійство.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews