Рівненська міліція "вичисляє" злочинців за татуюваннями (ФОТО)

01.09.2015 22:40   Джерело: Рівне інформаційне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


Цієї ночі патрульна міліція у сквері біля залізничного вокзалу затримала чоловіка, який, ймовірно, продавав наркотики. Допомогли їм у цьому татуювання порушника. Про це повідомили у прес-службі відомства.

 

– Наряд перевірив особисті речі, – повідомив заступник командира роти патрульної служби рівненської міліції Анатолій Бемчук. – У білий папір були замотані дві пачки новеньких грошових купюр. Чоловік не зміг вказати точну їх кількість. Серед речей були знайдені і голки. Він не відразу повідомив, що раніше засуджений за злочини, пов’язані із наркотиками. Ми викликали на місце слідчо-оперативну групу.

 

PM632image002

 

Близько другої години ночі міліціонери побачили пару молодиків, які сиділи у сквері поблизу залізничного вокзалу У Рівному. Вирішили перевірити документи. Простягаючи паспорт, у чоловіка на руці побачили татуювання. З огляду на це, вирішили провести огляд особистих речей і знайшли 10 тисяч 700 гривень, купюрами номіналом 50, 100 та 200 гривень.

 

Як виявилося, 29-річний хлопець перебуває під адміністративним наглядом у Ковелі Волинської області і самовільно покинув місце проживання. У разі доведення вини, чоловіку загрожує півроку позбавлення волі. Звідки у порушника така сума грошей нараз з’ясовує міліція.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне інформаційне