Рівненська ОДА підключилася до системи електронних закупівель

02.11.2015 09:01   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Новини Рівненщини

Фото з відкритих джерел

популярне


На колегії Рівненської ОДА оцінили райони за рівнем соціально-економічного розвитку у третьому кварталі. 

 

Окрім того, перший заступник голови ОДА Юрія Приварський повідомив, що на сьогодні усі структурні підрозділи ОДА, РДА та міськвиконкоми підключилися до системи електронних закупівель:

 

"В цілому на сайті системи зареєстровано 114 тендерних закупівель, які проводять бюджетні установи області, на загальну суму понад 11 мільйонів гривень. Найбільше таких установ у Березнівському, Здолбунівському, Володимирецькому та Дубенському районах" 

 

Тож Віталій Чугунніков доручив керівникам районів активізувати роботу у цьому напрямку, аби усі установи до кінця року були підключені до цієї системи.

 

«Усі публічні кошти повинні розподілятися прозоро та відкрито. Таким чином ми усунемо корупційну складову у використанні бюджетних грошей, а громадськість матиме змогу контролювати фінансові процедури. Проте, аби система «ProZorro» якісно впроваджувалася в області, потрібно навчити людей, як проводити закупівлі в електронній системі. Не повинно бути так, що є система, але вона не працює», - зазначив Віталій Чугунніков.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ