Рівненські гімнастки привезли медалі міжнародного турніру з Києва

11.04.2017 13:10   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Кращі вихованки клубу "Золота осінь" вихідними виступали на 7 міжнародному турнірі з художньої гімнастики "Імперія юних талантів" в Києві.

Всього за перемоги боролися 7 спортсменок - 3 із нетішинського відділення клубу та 4 із Рівного. Про це повідомляє спортивний сайт Рівненщини "ВСЕ про СПОРТ".

У підсумку дівчата виступили вдало та привезли додому нагороди. Так, Анна Туйбова взяла золото. Також її тренера Дарію Орловську нагородили як тренера, який виховує чемпіонів. Юліана Васильчук привезла друге місце. Валерія Трохимчук зуміла піднятися на 3 ходинку п'єдесталу і привезла додому бронзу. 

Трохи не дотягнули до медалей Поліна Сара, яка стала 5-ю та Анна Шевцова - вона 6-та.

Окрему увагу слід звернути і на Мельник Богдану та Охмак Анастасію. Вони стали 7 та 8 відповідно. Але боролися вони за перемогу в категорії де їх основними конкурентками були члени збірної України, тобто кращі з краших. Тому і результат відповідний, оскільки боротися із грандами не тільки української, а і світової гімнастики є непростим завданням.

- На цьому турнірі ми виступили дуже добре. Скільки б не було медалей, завжди хочеться їх більше і вищої якості. Тут змагалися кращі з кращих і ми були на висоті, я вважаю. На цьому ми на лаврах не почиваємо, а продовжуємо далі серйозно працювати на результат, - прокоментувала керівник СК "Золота осінь" Марина Болба.

Всього ж на "Імперії юних талантів" змагалося близько 700 учасників та представлено було 93 команди із Франції, Ізраїлю, Австрії, Білорусі, Литви та України.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews