Рівненські поліцейські пересядуть на велосипеди

22.09.2016 12:27   Джерело: press-centr.com
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Під час сесії Рівненської міської ради, на якій розглядалося питання про виділення з міського бюджету коштів на придбання велосипедів для патрульної поліції, в обранців міста виникло чимало запитань до правоохоронців. Зокрема, їм почали закидати, що вони самі паркують свої автомобілі, де хочуть, порушуючи правила дорожнього руху. А ще додали, що можна було б інколи не виписувати штраф, а «по-людськи» обмежитися попередженням.

Начальник патрульної поліції Рівного Сергій Мерчук, який був присутній на сесії, коротко навів статистику правопорушень, які за п’ять місяців роботи в місті патрульної поліції, розкриті. А ще додав, що для нього та його підлеглих немає різниці,  хто перед ними - депутат чи ні. Як штрафували за порушення,  так і штрафуватимуть.

- Вже були випадки, коли дехто з депутатів до мене телефонував з особистою вигодою. Я принципово не брав у таких випадках слухавку. Можливо, це комусь і не подобається. Наш підрозділ поки єдиний повністю реформований, а загалом реформування поліції триває. Зрозуміла річ, що на все не вистачає грошей. Тому, якщо підтримаєте виділення коштів на створення велопатруля, буду вдячний. Такі програми, до речі, вже працюють в 11 містах України. Якщо ні, ми як працювали, так і працюватимемо, - зазначив перед депутатами головний патрульний поліцейський міста.

Врешті, після обговорення депутати таки вирішили виділити гроші на підтримку патрульної поліції. 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: press-centr.com