Рівненський аеропорт стане міжнародним?

30.03.2016 09:42   Джерело: RvNews
Опубліковано : Семен Палій

Новий підхід до розвитку міжнародного аеропорту Рівного в наступному році розробить обласна рада. Про це під час відеоконференції зазначив голова бюджетної комісії Рівненської обласної ради Юрій Благодир. За його словами, слід не намагатися вирішити дрібні проблеми, а зробити його привабливим для міжнародних перевізників.

"З бюджету розвитку на ремонт даху аеровокзалу ми виділили 750 тисяч гривень. Але це гроші спрямовані не на розвиток, а утримання інфраструктури, міжнародного статусу летовища, — зазначив Юрій Благодир. — У наступному році слід змінювати соціально-економічну програму розвитку Рівненщини. Зокрема, виділити кошти на розвиток, скажімо, десяти стратегічних об`єктів. Серед них має бути і аеропорт, бо він має перспективу".

Нагадаємо, що цього року бюджетна комісія виділила 45 мільйонів гривень на44 об`єкти Рівненщини. Голова комісії Юрій Благодир наголосив, що чимало об`єктів перехідні, бо їх фінансували ще в минулі роки. На його думку, 2017 рік стане роком стратегічного розвитку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews