Рівняни заявляють, що турфірми возять їх, як худобу

11.09.2015 20:28   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Новини Рівненщини

Не завжди якісний відпочинок відповідає ціні. В цьому можна переконатися, спланувавши свою чергову подорож на море. Чимало турфірм пропонують перевезення та при цьому обіцяють комфортабельну поїздку, як кажуть, без пригод. Утім, сім’я з Рівного стикнулася з проблемами, звернувшись до турагентства.

 

Рівнянин Олександр розповів про перевезення своїх родичів, які скористалися послугами турфірми «Галактик Тур» (її можна знайти за адресою Черняка, 6, власником є Дмищук Тетяна Йосипівна):

- Мої родичі - дружина з двома маленькими дітьми, мама та теща мали нещастя скористатися послугами так званої "турфірми" "Галактик Тур", - каже чоловік. -Звернулись до них з приводу поїздки на море 3 липня. Замовлення оформлялося на прізвище Федюкевич

 

Спочатку, говорить Олександр, спілкувалися у телефонній розмові, щоб дізнатися деталі поїздки до селища Красне Херсонської області. Передзвонивши з фірми, їх запевнили, що завезуть куди завгодно, тому рівняни погодилися та заплатили чотири тисячі. Утім, за словами Олександра, рівнян висадили більше ніж за півкілометра від місця відпочинку.

 

- По приїзду на місце, звичайно, ніхто навіть і слухати їх не став, висадили, і поїхали. Мабуть, дуже поспішали, хоча це була остання точка, куди везли туристів. Довелося з величезними валізами, сумками і з дітьми йти пішки, - пояснює Олександр.

 

 

На цьому пригоди туристів з Рівного не закінчилися. Після закінчення відпочинку їм призначили виїзд о 7.30 ранку. В призначений час приїхав замінений автобус, який віз їх не додому, а в Залізний порт. Там їм сказали перевантажувати речі в інший автобус, котрий прибуде о 15-ій годин.

 

- В результаті, велику кількість людей вивантажили знову ж прямо на дорозі, посеред селища, без багажу і сказали "відпочивати", без надання хоча б елементарних зручностей, води, їжі та іншого. Висадили просто на 40-градусну спеку і пішли незрозуміло куди, - бідкається Олександр. - Просто так, як худобу, на шість годин під сонечко, на обурення людей водія попросили не обурюватися, мовляв, вони так завжди роблять.

 

Близько 15-ої години автобус, зібравши людей, виїхав до Рівного. В результаті подорож зайняла добу часу. Коли відпочивальники приїхали до Рівного, то почали звертатися до фірми за подробицями.

- Якась Лєна, яка дзвонила моїм людям, довго мене вислуховувала, потім млосно зітхнула і сказала, що це не вона, вона тільки координатор, а всю відповідальність несе директор цієї "фірми" Таня, і дала її номер телефону, мовляв, розбирайтеся з нею. Сказала, що її вже задовбали ці туристи зі своїми проблемами, - зазначає Олександр та додає, що у фірмі йому почали грубити.

- Дуже хочеться, щоб про цей інцидент дізналися якомога більше людей, яких в пік тур сезону розводять з будь-яких приводів, - підсумовує чоловік.

Журналісти порталу «ЧаРівне.інфо», ясна річ, звернулися до фірми, яка надавала ці перевезення – «Галактик Тур». Слухавку підняла Тетяна Дмищук. Коли журналіст поцікавився в пані Тетяни про деталі цього перевезення, вона рвучко почала казати, що все так просто не залишить, а буде позиватися до суду. Мовляв, згадувані туристи лаяли її та поводилися скандально.

 

Тетяна Дмищук запевняє, що з її боку були забезпечені усі умови перевезення. Але, каже, слід звертатися до так званої Олени, яка й надавала ці послуги, і яка начебто працює у фірмі «Світ Тур». Який стосунок «Світ Тур» має до «Галактик Тур» у пані Тетяни випитати не вдалося, адже жінка більшою мірою хотіла розповісти про «скандальних» туристів. Не факт, що пані Дмищук мала на увазі саме цих людей, котрі звернулися до порталу «ЧаРівне.інфо», адже, коли журналіст сказав, що серед рівнян були діти, пані Тетяна розгубилася.

 

Жінка згадувала якусь статтю в газеті та просила писати «лише правду», а інакше вона буде позиватися до суду:

 

- Ми тут не задіяні! Це все перевізник «Світ Тур». Чому ж тоді вони не розповіли як вони мене обзивали та матюкали?! Я 15 рів займаюся перевезеннями. В цьому автобусі їхала 51 людина, а скарги були тільки від них. Ми завжди так їздили і так будемо їздити. Вони неадекватні, - пояснює Тетяна Дмищук. – Може, ми їх не довезли на вулицю Совєтська, але це сталося через те, що в нас двоповерховий автобус, тому він не може туди доїхати....Я ще раз вам кажу, що це були скандальні туристи! Після відпочинку ми їм надали номер та запропонували за свій кошт поїсти, але від їжі вони відмовилися. Треба ж мати хоч краплю справедливості.

 

Примітка: журналіст порталу "ЧаРівне.інфо"  також дзвонив (за наданим Тетяною Дмищук номером телефону 26-28-04) до "Світ Тур", а також за тел. 80 97 366 9935. Насамперед журналіст хотів дізнатися чи має «Світ Тур» стосунок до цього перевезення. Однак, директор фірми Світлана Іщук не вислухавши журналіста сказала наступне: «Я не знаю, які рівняни, беріть їхні договори і приходьте до нас.». 

Денис ГРИЩУК


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне