Сьогодні рівненський "Верес" зіграє із "Карпатами-2"

27.01.2017 10:52   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Рівненський "Верес" завтра зіграє із дублем футбольного клубу "Карпати" (Львів). Через незадовільний стан поля гру з львівського стадіону "Сокіл" перенесли до м. Моршин. Про це повідомляють вболівальники з фан-клубу "LuckyFans".

 

- До уваги вболівальників НК "Верес" товариську гру з "Карпати-2" перенесли зі Львова до Моршина у звязку зі станом поля. Гра відбудеться о 12.30, - повідомив один із співзасновинків клубу футбольних вболівльників "Вереса" Роман Колобов.

Товариський матч, запланований у рамках першого тренувального збору. У понеділок, 30-го січня, також має відбутися поєдинок з одним із лідерів чемпіонату Другої ліги – винниківським "Рухом". Також за повідомленням Інформаційної служби клубу, 3-го лютого "червоно-чорні" зійдуться у двобої з клубом Першої ліги чемпіонату України МФК "Миколаїв", який тренується на Закарпатті.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ