Сьогодні рівненський "Верес" зіграє із винницьким "Рухом"

30.01.2017 09:43   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

У понеділок 30 січня відбудеться спаринг між футбольною командою Народного клубу "Верес" та командою "Рух" із міста Винники, що неподалік Львова. Матч заплановано розпочати у Винниках о 13:00.

 

ФК "Рух", до створення якого має відношення відомий тренер Мирон Маркевич, виступає у другій лізі Чемпіонату України з футболу. Після 18 ігор команда займає третю позицію у турнірній таблиці (44 очки). У першому колі "рухівці" забили у ворота суперників 37 м'ячів і пропустили 13. Для порівняння - "Верес" упродовж 19 матчів забив 40 м'ячів і пропустив 16. Нагадаємо, що матч із "Рухом" відбудеться у рамках першого тренувального збору "червоно-чорних", який відбувається у селищі-курорті Східниця на Львівщині. У першому контрольному матчі "Верес" розтрощив аматорський клуб "Стебник" із рахунком 5:0. Минулої п'ятниці Верес також виграв у дубля львівських "Карпат".


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews