Сьогодні рівнян запрошують на сільськогосподарський ярмарок

26.09.2015 09:03   Джерело: ОГО
Опубліковано : Новини Рівненщини
Купити овочі, фрукти, цукор, борошно, крупи, м’ясо-молочні та інші вироби, а також якісне насіння та саджанці за цінами виробників можна буде сьогодні, 26 вересня, з восьмої ранку на вулиці Набережній.
 
 
 
Власну продукцію без націнок продаватиме понад 100 сільгоспвиробників.
 

Як розповів голова асоціації фермерів та приватних землевласників області Дмитро Українець, черговий ярмарок в обласному центрі організовують на прохання рівнян, адже така торгівля є вигідною як для місцевих аграріїв, так і для покупців, повідомили з прес-служби РОДА.


Ярмарок працюватиме з 8:00 до 18:00 на вулиці Набережній (від центрального продовольчого ринку до проспекту Миру).


Нагадаємо, у 2013 році свою продукцію на такому ярмаркупредставили понад 50 виробників з Рівненської, Волинської та Хмельницької областей, у 2014 році - аграрії та переробні підприємства з усіх районів Рівненщини.


Читайте і дивіться фото, як у Рівному проходив традиційний осінній сільськогосподарський ярмарок на Набережній у минулому та позаминулому роках:



Наступні такі ярмарки відбудуться у Рівному 10 жовтня на вул. Князя Романа та 17 жовтня на вул. Набережній.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ОГО