Скандальний Бабат на сесію рівненської міськради привів групу підтримки

24.01.2017 11:36   Джерело: Рівне Вечірнє
Опубліковано : Степан Ромашкін

Фото з відкритих джерел

популярне


Кілька десятків людей, які стверджують, що або працюють на Олександра Бабата, або знають його як депутата, прийшли пікетувати засідання міської ради Рівного. Втім, претензії висувають пікетувальники не до депутатів, а до журналістів.

 

Ми прийшли, щоб закликати журналістів перестати чинити тиск на слідство щодо Олександра Бабата,  — заявила пікетувальниця Юлія Кирильчук. — Ми хочемо, щоб журналісти дали спокій Олександру Володимировичу (Бабату. — ред.), щоб слідство могло вести об’єктивне розслідування, журналісти нехай потім коментують його результати.

 

Нагадаємо, що на будівництві Олександра Бабата на вулиці Київській (будівництво офіційно належить мамі депутата) загинув будівельник Андрій Артвінський, чиє тіло знайшли тільки за півтора тижня у лісі неподалік Олександрії.

 

Вчора заступник прокурора області Мирослав Пацкан заявив, що слідчі вже готують документи про оголошення Олександрові Бабату підозри у приховуванні злочину. Окрім того, прокурор заявив, що звертатимуться до суду, щоб припинити будівництво на Київській.

 

Нині журналісти на сесію принесли хрести з паперу — на знак протесту проти Олександра Бабата.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: Рівне Вечірнє