Стало відомо хто, імовірно, очолить "Батьківщину" Рівненщини

09.09.2016 15:41   Джерело: ВСЕ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Народний депутат Іван Кириленко вже виїхав з Києва, щоб сьогодні представити нового керівника партії ВО «Батьківщина на Рівненщині. Та щоб вирішити долю щойно обраного голови Рівненської обласної ради Миколи Драганчука. Про це повідомляє "ВСЕ".

Вчора, на сесії Рівненської обласної ради було обрано головою депутата від «Батьківщини» Миколу Драганчука. Як виявилось, це сталось всупереч домовленостям партійних лідерів у столиці. В результаті, на засіданні політради біло-сердечних було вирішено звільнити з посади голови партії та позбавити партквитка Миколу Кучерука.

Як стало відомо з надійних джерел, сьогодні з Києва до Рівного виїхав народний депутат з фракції «Батьківщина» у парламенті, Іван Кириленко. Він має представити партійному активу нового керівника обласної організації. Ним, а точніше – нею, як повідомили, стане заступниця міського голови Галина Кульчинська.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ