Став відомий календар спідвейних змагань у Рівному

08.02.2017 11:56   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Днями визначився попередній календар спідвейних гонок у Рівному. Остаточний розклад змагань  буде затверджуватись на засідання трекової комісії ФМСУ, яка запланована на середину лютого. Про це повідомляє сайт аutomoto.rv.ua

 

Стартуватиме ж сезон у Рівному 23 квітня гонкою Відкритим Чемпіонатом України серед пар. Далі любителі "чорного" спорту зможуть насолодитися заїздами гонщиків 10-11 червня в рамках 2 туру Speedway Friendship Cup (Міжнародна Ліга Спідвею в командному та особистому заліках). Далі заплановано на 28 червня вже традиційний Відкритий Кубок на честь Ігоря Марко. І вже не менш традиційно на День Незалежності 24 серпня  на рівненському Мототреці пройде Відкритий Кубок прийрочений до цього свята. І фінішує спідвейни сезон у Рівному 1 жовтня 2 етапом Відкритого особистого Чемпіонату України Відкритий особистий Чемпіонат України.

Окрім вищеназваних змагань планується проведення Чемпіонату України серед клубних команд у Червонограді та Рівному, які фактично будуть двобоєм між клубами цих міст. Дати проведення двоматчу будуть визначені пізніше.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews