У Костополі "накрили" гральні автомати

19.09.2016 15:34   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

На підставі ухвали суду працівники Костопільського відділення поліції 16 вересня провели санкціонований обшук у нежитловому приміщенні. За його результатами вилучено 16 одиниць комп’ютерної техніки, касовий апарат та майже чотири тисячі гривень.

У рамках відкритого кримінального провадження за фактом зайняття гральним бізнесом за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України правоохоронці провели обшук у нежитловому приміщенні на вулиці 8-го Березня у Костополі. У підпільному закладі, де за допомогою комп’ютерної техніки та спеціальних програм-симуляторів надавались послуги грального бізнесу, знаходились четверо осіб, троє із яких — відвідувачі, а один представився його працівником.

 

Усі вилучені речові докази доставлені у відділення поліції. Наразі правоохоронці встановлюють осіб, причетних до здійснення незаконної діяльності. Досудове розслідування у кримінальному провадження триває.

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews