У незаконній багатоповерхівці депутата Рівнеради відрізали світло

01.02.2017 10:24   Джерело: ЧаРівне
Опубліковано : Степан Ромашкін

ПАТ «Рівнеобленерго» розірвало договірні відносини щодо постачання електроенергії в багатоповерхівку, яку зводить депутат Рівнеради Василь Немеш

  • А також за вказаною адресою (Гайдамацька, 13 Б, авт.) Товариством не здійснювалося жодних підключень до мереж електропостачання будь-яких об’єктів, - йдеться у відповіді начальнику обласної ДАБІ Ігорю Мічуді від компанії.      

Нагадаємо, багатоповерхівка, окрім всього, є незаконною, адже було скасовано декларацію на будівництво. Окрім цього, що обґрунтовують у своєму позові щодо знесення будівлі прокурори, є ряд документів від ПАТ «Рівнеобленерго», ПАТ «Рівнегаз», ПАТ «Рівнеоблводоканал», які підтверджують, що не надавалися ніякі технічні погодження на підключення цієї будівлі до комунікації. Мешканці 4-поверхівки, що поруч, довгий час намагаються домовитися з депутатом, але марно. Адже Василь Немеш має категоричний намір добудувати багатоповерхівку, про це офіціно заявив під час сесії Рівнеради.

Враховуючи те, що такі забудовники, як Немеш, Бабат, переховуються, не з’являються на перевірки, то в цьому руслі ми знайшли більш конкретний метод впливу, адже без електрики не працює ні один кран, ні один дриль. Так само і без води. Відтак, ми звертаємося до монополістів. І вони змушені відключати, - прокоментував начальник обласної Державної архітектурно-будівельної інспекції Ігор Мічуда.

Він просить тих, хто став свідком того, як на будівництві Немеша самовільно підключаються до електропостачання, повідомляти правоохоронні органи.

Мічуда зазначив, що ДАБІ буде звертатися в інші організації під цим самим приводом впливу на забудовника.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ЧаРівне