У Рівному горіло майно нардепа

12.09.2016 11:03   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Сьогодні уночі у подвір’ї нардепа Юрія Вознюка пролунав вибух, як наслідок згоріла альтанка. У поліції повідомляють, що на спецлінію «102» близько о пів на третю ночі надійшло повідомлення, що на вулиці Багряна після підозрілого звуку виникла пожежа на території приватного будинку. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що невідома особа здійснила підпал дерев’яної альтанки на території приватного будинку, що належить 36-річному рівнянину, народному депутатові України. Вогнем знищено покрівлю будівлі для відпочинку та дерев’яний паркан поблизу неї. На момент пожежі в оселі перебувало подружжя і малолітня дитина. Ніхто з мешканців не постраждав. За фактом умисного пошкодження майна відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 Кримінального кодексу України. Поліцейські з’ясовують усі обставини події та осіб, причетних до скоєного кримінального правопорушення.

 

 

Сам Юрій Вознюк з цього приводу у себе на сторінці у Фейсбуці пише настпуне: О 2:25 на подвір’ї пролунав потужний вибух.. Вщент згоріла альтанка. Ніяких горючих речовин там не було. Від вибуху до повного згорання пройшло максимум 15 хвилин. Фото зроблене через 2 хвилини. Вороги не сплять… Розумію, що знайти зловмисника шанси примарні, але дуже хочеться це зробити. А головне, зрозуміти мотиви.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews