У Рівному матір викинула синове наркотичне обладнання

08.12.2016 09:51   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Працівники карного розшуку Рівненського відділу поліції під час санкціонованого обшуку у помешканні 37-річного рівнянинавиявили та вилучили прекурсори, наркотичні речовини та обладнання для його виготовлення.

 

П’ятого грудня на підставі ухвали Рівненського міського суду рівненські оперативники завітали з обшуком до квартири місцевого жителя. Правоохоронців чоловік, який проживає разом із співмешканкою та матір’ю, зустріли агресивно. Господиня почала викидати з вікна квартири обладнання, за допомогою якого її син виготовляв наркотики. Утім, поліцейські зуміли зупинити жінку та вилучити лабораторне обладнання. Крім того, у помешканні рівнянина знайшли і поліетиленовий пакет із метамфетаміном, паперовий згорток із марихуаною та скляну пляшку із соляною кислотою, за допомогою якої виготовлявся наркотик.

 

Як пояснив чоловік правоохоронцям, займався цим близько півроку для власного споживання. Відповідно до висновку освідчення він перебував у стані наркотичного сп’яніння.

Вилучені наркотичні речовини направлені на експертизу до Рівненського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення.

 

За фактом незаконного використання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 313 Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті чоловіку загрожує покарання у виді штрафу у розмірі до 3400 гривень або арештом на строк від трьох до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Це вже не перша судимість рівнянина, адже у 2014 році він притягався до кримінальної відповідальності за розповсюдження відеоінформації порнографічного характеру. Також у минулому перебував на лаві підсудних за скоєння крадіжки, утім ця судимість у чоловіка вже погашена.

 

Відділ комунікації поліції Рівненської області


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews