У Рівному відбудеться творча зустріч зі співачкою Галиною Швидків

На музичний захід запрошує Рівненська обласна універсальна наукова бібліотека (вул. Короленка, 6). Зустріч відбудеться в суботу 29 квітня у відділі обслуговування користувачів документами з мистецтва й розпочнеться о 14 годині.

27.04.2017 07:54   Джерело: RvNews
Опубліковано : Людмила Марчук

На захід, окрім головної учасниці  – Галини Швидків, заслуженого працівника культури України, доцента кафедри пісенно-хорової практики та постановки голосу Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету, запрошені ще й ряд інших вокалістів та музикознавців.

 

 

 

 

Так, разом з Галиною співатиме її чоловік Микола Швидків, заслужений артист України, соліст Рівненської обласної філармонії.

 

 На творчу зустріч запрошені Ігор Григорчук, кандидат педагогічних наук, доцент, завідувач кафедрою пісенно-хорової практики та постановки голосу Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету; Тетяна Потапчук, доктор педагогічних наук, професор кафедри пісенно-хорової практики та постановки  Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету; Тетяна Перенчук, доцент кафедри пісенно-хорової практики та постановки голосу Інституту мистецтв Рівненського державного гуманітарного університету; Галина Салієнко, корифей музикознавства; Марія Тарчинська, перекладач та інші знавці музичного мистецтва й шанувальники яскравого таланту співачки Галини Швидків.

 

Під час зустрічі буде творчий діалог з Галиною Швидків, демонструватимуться відеоматеріали про її життя й творчість, прозвучать музичні твори у виконанні співачки та членів її сім’ї, а також вона презентуватиме свою книгу «Вокальні твори С. Монюшко та Ф. Шопена в класі постановки голосу».

 

Ведуча та організатор заходу – бібліотекар Галина Споденюк.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews