У Рівному відбувся фінал конкурсу «Ми талановиті»

01.09.2016 15:13   Джерело: RvNews
Опубліковано : Степан Ромашкін

Днями на літній сцені парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка відбулися фінальні виступи учасників фестивалю-конкурсу «Ми талановиті». Усі переможці відбіркових турів отримали дипломи та подарунки, а журі визначилось з тим, кому віддати символічний «Квиток на велику сцену». Адже саме супер-переможці конкурсу виступатимуть на концерті 18 вересня – разом з колективом гумор-шоу «Вар’яти» з Сергієм Притулою, проектом «Моzgi» та гуртом «The HARDKISS».

Найзапеклішими «бої за перемогу» були у напрямку «вокал» серед учасників віком від 17 до 35 років. Адже до фіналу вийшли дуже сильні виконавці, які багато разів перемагали у вокальних конкурсах, брали участь у різноманітних фестивалях та талант-шоу. Це – Аліна Ляшук, Катерина Приндюк, Марина Мінакова, Михайло Така, Оксана Фурс, Віталій Буняк та інші. Серед вокальних гуртів у фіналі змагалися – колективи МDS (МійДімСцена), «MellRose», та «Северный». Серед танцювальних – Two Brothers, Арт-Квартал та WHY HOT.

Оцінювали фіналістів: відомий співак та продюсер Сашко Невже, співак та актор Рівненського академічного музично-драматичного театру Микола Бобрик, організатори культурно-мистецьких подій Олександр Страхонюк та Марія Покорська.

- Понад 70 учасників брали участь у відбіркових турах, - розповідає голова оргкомітету фестивалю-конкурсу Олександр Страхонюк. – Це і сольні виконавці, і колективи. Надзвичайно важко було обирати найкращих, фіналісти - дуже творчі та надзвичайно талановиті.

Отож, перемогу і символічні квитки на велику сцену отримали: серед вокалістів – Віталій Буняк, серед вокальних колективів - «MellRose», серед танцювальних - WHY NOT. У напрямку «діджеїнг» переміг – DJ EfecKt (Андрій Білоус). Відзнаки за особливий талант та запрошення на виступ 18 вересня – бітбоксер BSfx (Богдан Стаднюк) та дует Two Brothers. Ще організатори мають два квитки на сцену. На початку вересня на стадіоні «Мототрек» оберуть найкращого серед  велотріалістів, а у інтернеті – переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» (https://vk.com/talants.rivne) .

Організовують фестиваль-конкурс «Ми талановиті» -  управління культури і туризму виконавчого комітету Рівненської міської ради, активісти з громадських організацій «Рівняни» та «Наше Тинне».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: RvNews