У Рівному відзначили вже 34 баскетбольне свято

04.01.2017 08:29   Джерело: ВСЕ про СПОРТ
Опубліковано : Степан Ромашкін

Вже традиційно, 34 роки поспіль в перших числах січня у Рівному відбувається баскетбольне свято. Тут тренерський склад разом з учнями ОСДЮСШОР підбиваються підсумки року та відкривають новий сезон. Не виключенням став і вже 2017-й. В урочистій обстановці нагородили кращих з кращих юних баскетбольних талантів.

Найвищу нагороду серед дівчат - "Кращий MVP" 2016 року отримала Тетяна Гаврильчик - лідер команди "Сузір'я ОСДЮСШОР" та член збірної України. Серед хлопців відзначили Іллю Шеметова, який нині є кандидатом до збірної України та бореться за перемогу у ВЮБЛ у збірній Рівненщини серед баскетболістів 2001 року народження.

"Кращими розігруючими" року що вішов визнали Ольгу Боровець та Андрія Подолянка. "Кращими атакуючими захисниками" стали Дарія Дубнюк та Влад Білецький. "Кращі нападники" ОСДЮСШОР - Софія Вахнюк та Олександр Яремчук. У номінації "Кращий форвард" перемогли Катерина Ящук та Влад Опалько. і "Найкращими центровими" визнали Юлію Алєксєєвець та Іллю Озімковського.

Примітно, що цьогоріч знаний Сергій Шемосюк на себе не вдягав костюм Святого Миколая, а виконував функцію лише ведучого.

Разом з тим привітати дітей завітав і зірка світового баскетболу Сергій Ліщук.

- Завжди приємно відвідувати подібні заходи. Поки я тут. Нині все ще відновлюю своє здоров'я і без клубу то є можливість привітати баскетбольні таланти.- прокоментував Сергій Ліщук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу rvnews.rv.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер і долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук.
Джерело: ВСЕ про СПОРТ